Teastaigh's Cyber Easy

Goin Down Hill

Älskar runda former

När det kommer till hemmet så är det så otroligt snyggt med runda former, det tycker i alla fall jag. Tycker att det är fint med runda mattor och kuddar, att ha prickiga motiv och prydnads saker får gärna vara runda i sin form.Sen så är det snyggt om man har runda diskhoar, det är väldigt snyggt och det blir så hemtrevligt på ett annat sätt än om det är raka linjer, då kan det lätt bli lite stelt och tråkigt tycker jag.

Satsa på former

Ja så det gäller att satsa på former så att det blir lite mer känsla i hemmet och man känner att det är hemtrevligt. Det tycker jag är det viktigaste när man kommer hem till någons hem att man känner att det är hemtrevligt. Det gör sån skillnad och man mår så bra av att vara där även om det inte är topp moderna eller nytt men är det hemtrevligt så kommer man att vilja vara där och det är ju det viktigaste.
Det finns många sätt att göra det hemtrevligt på och en sak är att tänka på färgerna och på mycket belysning och med en mjukare ton inte så kallt blått sken utan mer gult och varmt sken. Och att ha textiler och lite personliga saker framme. Det är viktigt och gör att man som gäst känner sig bekväm och att man vill vara kvar är för att det är trevligt och mysigt där.
Ja det finns så mycket som man kan göra när det kommer till ens hem och man ska ju inredare på det sättet som gör att man mår bra av att vara hemma att man känner sig bra och att man kan hämta krafterna hemma. Ja det är verkligen viktigt och så ska man ha färger och former som får en att må bra.